Dungen Styling

Dungen Styling: uw feest/event van top tot teen!

Bij onze totaal aankledingen bieden wij allerlei mogelijkheden aan. Zo kunt u bij ons kiezen uit een ruim aanbod van verschillende entertainment concepts. Deze ontwerpen en creëren wij geheel zelf. Dus u kan ook entertainment op maat aanvragen. Verder hebben wij mogelijkheden tot het creëren van centerpieces of eye-catchers zoals sweettables, ceremonie bogen, photowalls. Vaak gaat dit gepaard met balloon design. Wij volgen hierin de laatste en hipste trends. Echter kan u ook de tafel aankleding, het regelen van catering en gifts aan ons overlaten. Kortom, u heeft 1 aanspreekpunt om alles te regelen wat komt kijken bij uw feest of event. Dit kan voor iedere gelegenheid, van een kinderfeestje of communie tot een bruiloft of business event.

Onze passie brengen we over op uw evenement

Een creatieve passie voor evenementen gecombineerd met het ondernemerschap geeft Dungen Entertainment vleugels. Noem het gerust een uit de hand gelopen hobby! Van de tafelaankleding tot eye catchers waar uw gasten nog lang over zullen praten. In ons aanbod vindt u ongetwijfeld een passend antwoord voor uw evenement!

Exclusieve animatie acts

Naast ons assortiment van verschillende artiesten beschikt Dungen Entertainment ook over een eigen huisassortiment. De Candy Girls, Creatissimo (de schminkkar), De Picollo's, etc..: ideaal als ijsbreker bij u en uw gasten. Succes verzekerd!

Uniek ontworpen kostuums nodig voor je branding?

Misschien bent u onze kostuums al eens tegengekomen? Wij zijn erg trots op onze eigen creaties! Deze zijn steeds handgemaakt en tot in de kleinste details uitgewerkt. Vraag zeker eens een offerte aan of contacteer ons voor het bekijken van de mogelijkheden.

0491 30 64 04

Achel Statie 78, te Hamont-Achel

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie