Dungen Entertainment

Dungen Entertainment: uw feest of event helemaal in thema!

Zo kunt u bij ons kiezen uit een ruim aanbod van verschillende artiesten. U heeft een keuze uit verschillende bands, dj’s, artiesten en u kan een keuze maken uit een bestand van jazz, rock, pop en natuurlijk ook allround zangers en zangeressen. Met onze ballondecoraties kunnen wij u tevredenstellen voor iedere gelegenheid, voor groot en klein en voor elk budget. Van een kinderfeestje tot een grote bruiloft. Wij bieden u ook leuke acts aan voor uw openingen, events, familiefeesten en of welkomborrels. U heeft hier de keuze uit verschillende thema’s.

Onze passie brengen we over op uw evenement

Een creatieve passie voor evenementen gecombineerd met het ondernemerschap geeft Dungen Entertainment vleugels. Noem het gerust een uit de hand gelopen hobby! Van professionele ballondecoraties tot animatie acts waar uw gasten nog lang over zullen praten, in ons aanbod vindt u ongetwijfeld een passend antwoord voor uw evenement!

Exclusieve animatie acts

Naast ons assortiment van verschillende artiesten beschikt Dungen Entertainment ook over een eigen huisassortiment. De Vintage Fotograaf, Creatissimo (de schminkkar) of De Picollo's: ideaal als ijsbreker bij u en uw gasten. Succes verzekerd!

In-house ontworpen kostuums

Misschien bent u onze kostuums al eens tegengekomen? Wij zijn erg trots op onze eigen creaties! Deze zijn steeds handgemaakt en tot in de kleinste details uitgewerkt.

Doe inspiratie op in onze winkel

Wij denken graag met u mee om uw evenement tot het hoogste niveau te tillen. Van creatieve ballondecoraties tot onze enthousiaste animatie acts, met Dungen Entertainment kiest u een betrouwbare partner voor uw trouwfeest of bedrijfsevenement. In onze toonzaal in Neerpelt kan u steeds een selectie bekijken van onze ballondecoraties.

theme ornament

011 41 52 70

Heerstraat 8, Neerpelt

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie