Dungen Styling

THE STORY

Dungen Styling heeft in de loop der jaren haar eigen stijl ontwikkeld in het aankleden van events. Sinds 2014 heb ik, Claudia, de kans gehad ervaring op te doen in de event/entertainment industrie. Dungen Styling is ooit gestart als een klein winkeltje in een stadscentrum met een passie voor het creëren van uniek entertainment en kleine aankledingen. Al snel werd dit opgepikt en groeide het door tot een gekende naam.


Een belangrijk onderdeel van het realiseren van een bruiloft of evenement is dat het DE WAUW-FACTOR heeft en de verwachtingen van de klant overtreft. Naast unieke ontwerpen, is een zorgeloze organisatie en aandacht voor detail waar echte luxe voor staat. Een belangrijk aspect, aangezien ik werk voor een divers klantenbestand met elk hun persoonlijke stijl, is het rechtstreeks contact belangrijk. Zo zorg ik ervoor dat ik al hun wensen weet te vertalen.

Onze passie brengen we over op uw evenement

Een creatieve passie voor evenementen gecombineerd met het ondernemerschap geeft Dungen Styling vleugels. Noem het gerust een uit de hand gelopen hobby! Van de tafelaankleding tot eye catchers waar uw gasten nog lang over zullen praten. In ons aanbod vindt u ongetwijfeld een passend antwoord voor uw evenement!

Exclusieve animatie acts

Een belangrijk aspect op onze evenementen is beleving. Dit creëren door ons eigen entertainment aan te bieden. De kers op de taart van uw styling!

Locations touched by our styling

Heb je moeite met het vinden van een locatie voor je evenement? Hier vind je een aantal pareltjes die wij al hebben gestyled. Dit zijn locaties waar wij mee samen hebben gewerkt en dus vertrouwd zijn. We kunnen hier onze styling makkelijk op toepassen. Afhankelijk van jouw evenement kunnen we je helpen de juiste keuze te maken voor de perfecte match!

0491 30 64 04

Achel Statie 78, te Hamont-Achel

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie